Top
  >  Kidcation Hotels   >  Το Katikies Garden εντάχθηκε στον διεθνή luxury ταξιδιωτικό όμιλο VIRTUOSO

Το Katikies Garden εντάχθηκε στον διεθνή luxury ταξιδιωτικό όμιλο VIRTUOSO®Το Katikies Garden εντάχθηκε στο exclusive χαρτοφυλάκιο πολυτελών ταξιδιωτικών συνεργατών του Virtuoso®, που περιλαμβάνει περισσότερους από 2.300 προτιμώμενους προμηθευτές σε 100 χώρες. Σύμφωνα με το Katikies Garden, η ένταξη στον Virtuoso θα προσφέρει νέες ευκαιρίες σε επίπεδο πωλήσεων και marketing στους περισσότερους από 21.000 συμβούλους πολυτελών ταξιδιών του δικτύου, καθώς και στο εξαιρετικά επιθυμητό πελατολόγιό τους. Τα πρακτορεία του Virtuoso ανά τον κόσμο επιτυγχάνουν κατά μέσο όρο πωλήσεις αξίας 28-32 δισεκατομμυρίων δολαρίων το χρόνο (ΗΠΑ), γεγονός που καθιστά το δίκτυο τον σημαντικότερο παίκτη στην κατηγορία των πολυτελών ταξιδιών. 

 

«Η διαδικασία εισαγωγής του Virtuoso είναι εξαιρετικά επιλεκτική, οπότε το να γίνει κανείς προτιμώμενος συνεργάτης είναι πραγματικά μία πολύ μεγάλη τιμή», δήλωσε ο Βασίλειος Κουμπής, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Katikies. «Η φήμη που απολαμβάνουν τα μέλη του δικτύου Virtuoso για την κορυφαία αφοσίωση τους πελάτες τους είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τη δική μας προσωποποιημένη προσέγγιση εξυπηρέτησης. Τώρα που είμαστε και εμείς μέρος αυτού του καταξιωμένου δικτύου, αδημονούμε να προσφέρουμε με τη σειρά μας στους συμβούλους του Virtuoso και στους πελάτες τους τις εξαιρετικές παροχές, αξίες και εμπειρίες μας που θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες τους»

 

Το Katikies Garden εντάσσεται στην συλλογή του Virtuoso με τα καλύτερα πολυτελή ξενοδοχεία, θέρετρα, κρουαζιέρες, αεροπορικές εταιρείες, ταξιδιωτικούς πράκτορες και λοιπούς ταξιδιωτικούς φορείς στον κόσμο. Οι συνεργάτες αυτοί, που ειδικεύονται στην παροχή παγκόσμιας κλάσης υπηρεσιών και εμπειριών, προσφέρουν ανώτερες παροχές, σπάνιες ευκαιρίες και προστιθέμενη αξία για τους πελάτες του Virtuoso. Αυτοί οι καταξιωμένοι προμηθευτές είναι σε θέση να προωθήσουν τις υπηρεσίες τους στους πελάτες του Virtuoso μέσω των μέσων του δικτύου και στα πρακτορεία του Virtuoso μέσω πολλαπλών καναλιών επικοινωνίας και εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένου του Virtuoso Travel Week, της κορυφαίας στον κόσμο συνάντησης των ανθρώπων του luxury travel. Η αποδοχή του Katikies Garden στον Virtuoso προσφέρει στο ξενοδοχείο άμεση σύνδεση με τα κορυφαία παγκοσμίως ταξιδιωτικά πρακτορεία στη Βόρεια και Λατινική Αμερική, την Καραϊβική, την Ευρώπη, την Ασία-Ειρηνικό, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή. 

 

Αποκλειστικά προνόμια για τους πελάτες που κλείνουν την διαμονή τους στο Katikies Garden μέσω Virtuoso περιλαμβάνουν:

  • Καθημερινό à la carte κυκλαδίτικο πρωϊνό για δύο και wifi σε όλα τα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους.
  • Ποτό καλωσορίσματος, φιάλη με signature κρασί, πιατέλα με φρούτα και κεράσματα στο δωμάτιο κατά την άφιξη.
  • 100$ πιστωτικό ανά διαμονή για κατανάλωση εντός του ξενοδοχείου.
  • Δωρεάν αναβάθμιση δωματίου, early check-in και late check out, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Σχετικά με το Katikies Garden

Το Katikies Garden, μέλος του καταξιωμένου Ομίλου Katikies Hotels και υπερήφανο μέλος των The Leading Hotels of the World, αποτελεί ένα πολυτελές καταφύγιο στην καρδιά των Φηρών στη Σαντορίνη. Αυτό το μοναδικό ξενοδοχείο, φωλιασμένο μέσα στους τοίχους ενός ιστορικού μοναστηριού, ενώνει αβίαστα την πλούσια κληρονομιά του νησιού με τις αρχές της σύγχρονης κομψότητας. Το ξενοδοχείο διαθέτει 40 εξαίσιες σουίτες, που χαρακτηρίζονται από ιδιωτικές πισίνες, πλούσιους κήπους και ήσυχες βεράντες. Υπάρχει επίσης παιδική χαρά, φύλαξη και παιχνίδια πισίνας. Επίσης εδώ βρίσκεται το διάσημο Selene Restaurant, όπου ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ Έκτορας Μποτρίνι και ο ειδικός του κρασιού Γιάννης Καρακάσης MW παρουσιάζουν μία αυθεντική γαστρονομική εμπειρία της Σαντορίνης. Αναβαθμίζοντας περαιτέρω την πολυτελή εμπειρία, το Katikies Garden προσκαλεί τους επισκέπτες του να εξερευνήσουν τις κάναβες και να πάρουν μέρος σε exclusive οινογευσίες που αποτίνουν φόρο τιμής στην τοπική οινική κουλτούρα και ιστορία. Προσωποποιημένες εμπειρίες και περιπέτειες προσφέρονται μέσω του Katikies Club, με υπηρεσίες όπως κρουαζιέρες με ιστιοπλοϊκό, ενδιαφέρουσες ξεναγήσεις στο νησί και εξατομικευμένες εμπειρίες σχεδιασμένες ανάλογα με τις προτιμήσεις των επισκεπτών, όλα αυτά με φόντο την αέναη γοητεία μίας ιστορικής μονής. 

 

Σχετικά με τον Virtuoso 

Ο Virtuoso® είναι το κορυφαίο δίκτυο ταξιδιωτικών πρακτορείων στον κόσμο με εξειδίκευση στα πολυτελή και βιωματικά ταξίδια. Αυτός ο οργανισμός, η ένταξη στον οποίο είναι δυνατή μόνον κατόπιν πρόσκλησης, περιλαμβάνει πάνω από 1.200 ταξιδιωτικά πρακτορεία με περισσότερους από 21.000 ταξιδιωτικούς συμβούλους σε 54 χώρες στη Βόρεια Αμερική, τη Λατινική Αμερική, την Καραϊβική, την Ευρώπη, την Ασία-Ειρηνικό, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή. Αξιοποιώντας τις στενές σχέσεις που διατηρεί με περισσότερα από 2.300 από τα καλύτερα ξενοδοχεία, θέρετρα, κρουαζιέρες, αεροπορικές εταιρείες, εταιρείες διοργάνωσης ταξιδιών και κορυφαίους προορισμούς στον κόσμο, το δίκτυο προσφέρει αποκλειστικές παροχές, σπάνιες εμπειρίες και προνομιακή πρόσβαση στο εκλεκτό πελατολόγιό του. Με ετήσιες πωλήσεις μεταξύ 28 και 32 δισεκατομμυρίων δολαρίων (ΗΠΑ), ο Virtuoso αποτελεί κολοσσό στην πολυτελή ταξιδιωτική βιομηχανία. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.virtuoso.com.  

 

post a comment