Top
  >  Athens   >  Διασκέδαση στην Αθήνα για παιδιά

Παιδικές χαρές, παιδότοποι, θεματικά πάρκα και όλα αυτά που μας αρέσουν να κάνουμε με παιδιά στην πόλη!

 

Allou Fun Park

Περάσαμε φανταστικά! Το προτείνω, γιατί υπάρχει ξεχωριστός χώρος για μικρά παιδιά, λέγεται Kidom και είναι φανταστικά ακόμα και για τους γονείς! Πολύ σημαντικό ότι σε κάποια rides τα παιδιά πρέπει να μπουν μόνα τους – ευκαιρία να ξεθαρρέψουν 😉

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dreamista Twins & Travels (@dreamista.twins.and.travels)

 

Volta Fun Park

Η καλύτερη βόλτα της πόλης! Θα τα βρείτε στη Μαρίνα Φλοίσβου (Φάληρο), στο Avenue Mall (Μαρούσι) και στο Athens Metro Mall (Αγιος Δημήτριος). Πήγαμε στο Avenue, όπου εκτός από τεράστιο εξωτερικό παιδότοπο με φουσκωτά, εσωτερικό παιδότοπο, παιδότοπο για μικράκια, rollers, αυτοκίνητα λιμουζίνες για να οδηγήσουν τα παιδιά και τραμπολίνο, υπάρχει και παιδικός θερινός κινηματογράφος! Με πολύχρωμα πουφ, καντίνα με cinema snacks και παιδικές ταινίες όλο το Καλοκαίρι, είναι πραγματικά μια πολύ όμορφη εμπειρία κάτω από τα αστέρια.

 

Xplore Entertainment Centre

Πρόκειται για 3 διαφορετικούς χώρους. Το Xplore Oceans, που είναι ένα πολύ ωραίο ενυδρείο, με τεχνητά κοράλια και υπέροχη θαλάσσια ζωή – κατάλληλο για όλους. Το Xplore Science, όπου μέσα από παιχνίδια, τα παιδιά μαθαίνουν πώς λειτουργεί το ανθρώπινο σώμα, ο αέρας, ο ήχος και ο φυσικός κόσμος – κατάλληλο καλύτερα για παιδιά άνω των 3. Το Xplore Adventure, με λαβύρινθο, soft play area, πάρκο δεινοσαύρων, αυτοκινητάκια, σκάμα με μπάλες, αίθουσα χωρού, δεντρόσπιτο και πολλά άλλα, κάποια ιδανικά για παιδιά 5+. Υπάρχουν καφέ και σνακ εντός. Εκτός, είναι ο Μουστάκας, ένα παιδικό κομμωτήριο και το Fridays με παιδικό μενού και καρεκλάκια.
Τips: Θα μπείτε στο Golden Hall στο parking A, στο γκρι – ρωτήστε. Είναι τσιμπημένο, αλλά υπάρχει έκπτωση για online κρατήσεις. Ωράριο, τιμές, εισιτήρια

 

Πάρκο Δεινοσαύρων

Όμορφη εμπειρία, ιδίως για μεγαλύτερα παιδιά (5-6+), μιας και υπάρχει ξενάγηση με πολλές πληροφορίες. Είναι ωραία η φύση εδώ και πολύ ωραίο το “παλιό χωριό” επίσης. Γίνεται βόλτα με τρενάκι, να την κάνετε! Ελάτε νωρίς για να προλάβετε θέση στο parking.

Μια φορά κι έναν καιρό

Όμορφα διαμορφωμένος χώρος για παιχνίδι για μικράκια, με αθλοπαιδείες για μεγαλύτερα, με ζωάκια, πράσινο, φαγητό και καφέ, στον Αυλώνα.

Λακκαγγίνη στα Κιούρκα

Τα ζώα (που είναι μεν σε κλουβιά, αλλά σε θερμοκρασία συμβατή με τη φύση τους) και ο περιβάλλων χώρος επέζησαν της φωτιάς και υπάρχει καινούργια παιδική χαρά, παιδότοπος και αρκετά καλό φαγητό.

Παιδική Χαρά Φιλοθέης

Στην οδό Μακεδονίας, υπάρχει μια υπέροχη παιδική χαρά με τέλεια ξύλινα παιχνίδια, άφθονο πράσινο, σκιά, τουαλέτα, φύλακα, παιχνίδι με νερά (φέρτε αλλαξιά) και όριο επισκεπτών.

Κτήμα Αρίστη

Πέρα από πισίνα, παιδική χαρά και τέλεια τραπεζοκαθίσματα στο πράσινο, συχνά έχει φουσκωτά, τραμπολίνο και παιδαγωγούς για χειροτεχνίες και ξενάγηση στο μποστάνι. Στο Χαλάνδρι.

Κτήμα Cataleya

Στο Κορωπί βρίσκεται και είναι μες στο πράσινο. Έχει παιδαγωγούς, πισίνα, θεματικά σαββατοκύριακα.

Εllinikon Experience Park

Yπέροχη παιδική χαρά μέσα στο πράσινο και στη σκιά, φυλλάσσεται. Στον χώρο υπάρχει επίσης χώρος για πικνίκ, εστιατόριο, εκθέσεις και το περίφημο συντριβάνι, όπου μπαίνεις μέσα και δεν ξέρεις από πού θα αρχίσεις να βρέχεσαι! Φέρτε αλλαξιά.

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

 Τέλειο για βόλτα, αλλά έχει και εξαιρετική παιδική χαρά για όλες τις ηλικίες.

Εργοστάσιο Πλαστελίνης

Στο Περιστέρι. Φορέστε άνετα, πρόχειρα ρούχα και ελάτε για παιχνίδι!

 

Adventure Park

Στη Μαλακάσα. Υπάρχει χώρος για μικρά παιδιά, αλλά είναι ιδανικά για 6+. Φέρτε αλλαξιά και σνακ και φροντίστε να μην πάτε κάποια Κυριακή τετραήμερου, για να γλιτώσετε την κίνηση της “επιστροφής των Αθηναίων”. 

* H φωτογραφία εξωφύλλου είναι από το volta fun park στο Μαρούσι.

post a comment