Top
  >  Babycation   >  5+1 Προϊόντα για Εύκολες Πτήσεις με Μωρά

Οι περισσότεροι γονείς αποθαρρύνονται μπροστά σε ένα αεροπορικό ταξίδι με μωρά ή μικρά παιδιά, πόσο μάλλον όταν είναι δίδυμα.
Είναι πάρα πολλοί όμως οι γονείς που γυρίζουν τον κόσμο με τα μωρά τους. Και χάρη σε αυτούς, υπάρχουν προϊόντα που κάνουν μια πτήση πιο εύκολη. Χρειάζεται σωστή προετοιμασία, αποφασιστικότητα και καλή πληροφόρηση, αλλά όλα γίνονται.
Τα οικογενειακά ταξίδια είναι μια υπέροχη εμπειρία – ζήστε την χωρίς απρόοπτα, με τα κατάλληλα προϊόντα!

1. Μεγάλη και ευέλικτη τσάντα αλλαξιέρα

Προτείνω την baby bag της Stokke, γιατί είναι όμορφη, έχει πολλές θήκες, είναι μεγάλη ακόμα και για δίδυμα νήπια και φοριέται στην πλάτη, στον ώμο, χιαστή και στο καρότσι.
Θα τη χρειαστείτε: Σε κάθε ταξίδι, είτε με αεροπλάνο είτε με αμάξι ή πλοίο. Χωράει αλλαξιές, ποτήρια, τα δικά σας πράγματα, βιβλία, παιχνιδάκια.
Την προτείνω: Την πήρα μαζί μου ακόμα και στο ταξίδι που έκανα μόνη μου στην Κοπεγχάγη. Την έχω από όταν ήταν μωρά και (update) τη χρησιμοποιώ ακόμα στις βόλτες μας τώρα που τα δίδυμα κοντεύουν 5 ετών.
Αγοράστε τη δική σας από τη Stokke.

2. Μάρσιπος/Μάρσιποι

Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο τρόπο να ταξιδεύουμε με τα μωρά μας. Oι Stokke MyCarrier μπροστινοί & πίσω μάρσιποι μας έχουν λύσει τα χέρια σε πολλές περιπτώσεις. Στη Μονεμβασιά, δεν υπήρχε άλλος τρόπος να εξερευνήσουμε. Στο αεροπορικό μας ταξίδι, έπρεπε να έχουμε ελεύθερα τα χέρια μας και οι δύο για να παραδώσουμε το καρότσι. Όλο το Καλοκαίρι, με τους μάρσιπους πάμε τα μωρά μας παραλία. Δείτε το σχετικό άρθρο εδώ.
Θα τους χρειαστείτε: Στο νησί, στην παλιά πόλη κ.λπ., για να κάνετε περίπατο στα καλντερίμια. Σε πτήση, όταν παραδώσετε το καρότσι. Για να πάτε σε παραλίες που το καρότσι δεν πάει. Για να πεζοπορήσετε στο βουνό.
Τους προτείνω: Γιατί θα τους χρησιμοποιείτε για χρόνια. Στην αρχή, με το μωρό να κοιτάει εσάς. Μετά, το μωρό θα είναι μπροστά σας και θα κοιτάει μπροστά. Όταν μεγαλώσει κι άλλο, θα είναι στην πλάτη σας. Επίσης, είναι φιλικοί προς το βρεφικό δέρμα, ασφαλείς για τους παιδικούς γοφούς και δεν θα πονέσουν τους ώμους σας. Ταιριάζουν επίσης σε μαμάδες και μπαμπάδες κάθε σωματότυπου!

3. Μεταφορέας Βρεφικού & Παιδικού Καθίσματος Αυτοκινήτου

Ο μεταφορέας βρεφικού και παιδικού καθίσματος αυτοκινήτου έχει βάση για το κάθισμα αυτοκινήτου, λαβή για να το μεταφέρετε και ρόδες, φυσικά, για εύκολη και γρήγορη μετακίνηση.
Θα τον χρειαστείτε: Αν ταξιδέψετε με αεροπλάνο, θέλετε να πάρετε μαζί σας τα καθίσματα αυτοκινήτου σας και να τα χρησιμοποιήσετε για να κάτσουν τα μωρά σας στο αεροσκάφος.
Τον προτείνω: Είναι ο μόνος τρόπος να τα μεταφέρετε εύκολα από το αυτοκίνητό σας μέχρι το αεροπλάνο. Μπορείτε να βάλετε και τα μωρά στα καθίσματα και να τα μεταφέρετε έτσι όλα μαζί!
Διαβάστε περισσότερα

not my babies, not my picture

4. Τσάντα Συσκευασίας & Προστασίας Καροτσιού

Μιας και στη δεύτερη πτήση μας με τα μωρά, οι υπάλληλοι του αεροπλάνου έσπασαν το καρότσι μας, ήταν η πρώτη έρευνα αγοράς που έκανα. Έψαξα αρκετά, αλλά εύκολα κατέληξα σε αυτή την τσάντα της Stokke, την οποία μου πρότειναν όλοι οι ταξιδογονείς που ρώτησα. Μάλιστα, όσοι συσκέυασαν το καρότσι τους δεν το παρέλαβαν σπασμένο, ενώ όσοι δεν το συσκέυασαν, είχαν μια ιστορία να πουν. Είναι νορβηγική μάρκα και οι Norwegian Airlines για παράδειγμα δεν αναλαμβάνουν να πληρώσουν αποζημίωση για σπασμένο καρότσι που ΔΕΝ ήταν συσκευασμένο στη συγκεκριμένη τσάντα.
Θα τη χρειαστείτε: Για όσο καιρό χρησιμοποιείτε καρότσι και ταξιδεύετε με αεροπλάνο, με το καρότσι. Για όταν παραδώσετε το καρότσι σας στο check-in (δεν το προτείνω, γιατί το προστατεύει μόνο από γρατσουνιές), αλλά και για όταν το παραδώσετε στο αεροπλάνο.
Την προτείνω: Γιατί είναι ο μόνος τρόπος να ταξιδέψετε με το καρότσι σας και να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο ότι θα το παραλάβετε σώο. Γιατί χωράει το 90% των μονών καροτσιών και το 30% των διπλών. Το δικό μας πχ που είναι ιταλικό, το χωράει. Γιατί κλείνει και αποθηκεύεται εύκολα. Γιατί είναι απλό να βάλετε το καρότσι σας μέσα και να το βγάλετε.
Αγοράστε τη δική σας aπό τη Stokke.

 

5 Τσάντα Συσκευασίας & Προστασίας Βρεφικού Καθίσματος Αυτοκινήτου

Σε αυτή την τσάντα, συσκευάζετε το βρεφικό ή παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου σας, προκειμένου να το μεταφέρετε στο αεροδρόμιο με ασφάλεια και άνεση.
Θα τη χρειαστείτε: Αν σκοπεύετε να δώσετε το κάθισμα αυτοκινήτου ως αποσκευή. Το μεταφέρετε στην πλάτη σας μέσα στην ειδική αυτή προστατευτική τσάντα μέχρι τον ιμάντα και το αφήνετε. Δεν το χρεώνεστε έξτρα. Αν θέλετε να πάρετε το κάθισμα αυτοκινήτου μαζί σας στο αεροσκάφος, για να κάτσει το παιδί σας σε αυτό.
Την προτείνω: Γιατί μπορείτε έτσι να μεταφέρετε άνετα το κάθισμα αυτοκινήτου στην πλάτη σας, έχοντας τα χέρια σας ελεύθερα για το παιδί σας και τις λοιπές αποσκευές. Γιατί προστατεύει με ασφάλεια το κάθισμα από φθορά, γρατσουνιές, βρωμιά και πτώση.
Προτείνω αυτή

Εσείς επιλέξτε απλά τον προορισμό. Έπειτα, δείτε τις ανάγκες σας, ρωτήστε με και σίγουρα θα βρούμε λύσεις για ένα ταξίδι με μωρά, χωρίς προβλήματα!

post a comment